Minuta intalnirii Plan Zero din Martie 2015

Proiect realizat de:

In 24 Martie 2015 a avut loc intalnirea grupului Plan Zero de la Ambasada, cu care ocazie am spulberat regulile nescrise ale Facebook-ului, care spun ca la un eveniment vor veni jumatate din cei inscrisi. Am avut zece inscrisi si cincisprezece prezenti!

Despre ce am discutat si ce am hotarat:

  1. In privinta spatiului pentru atelier, vom incerca sa gasim o solutie cu sprijinul lui Vlad Stanciu de la ROSENC. Desi am avut sprijin si buna vointa din partea catorva institutii publice, lucrurile se misca greu in aceasta zona si cand nu te astepti apar piedici insurmonatbile. Cu ocazia acestei intalnirii insa, sperantele au fost reinnoite. Speram sa avem vesti bune in curand.
  2. Am primit ajutor si in legatura cu situatia Asociatiei Plan Zero. Mihai Adrian Valcea de la FITT Timisoara o sa ne ajute sa mentinem fuctionala persoana juridica a grupului. Cautam contabil, daca stiti pe cineva, dati de veste.
  3. Avem site, dupa cum se vede. In acest moment avem sectiuni cu articole, evenimente si proiecte. Daca aveti idei in legatura cu alte moduri in care putem dezvolta site-ul sau doriti sa contribuiti cu articole sau proiecte, nu va sfiiti, faceti un pas in fata. Cautam persoane interesate sa ajute la intretinerea canalelor noastre de comunicare (poate ati observat ca eu nu ma descurc stralucit).
  4. Am strans cateva idei de proiecte pentru 2015: Bogdan Brudiu a propus un proiect pentru un atelier de electronica in care sa construim aparatura necesara jocului numit „Vanatoare de vulpi„. Ovidiu Vasiliu propune participarea noastra la festivalul Plai cu un atelier de experimentare, confectionare si mai ales reutilizare. Din nou, daca aveti propuneri si dorinta de a organiza vre-un proiect, am fi bucurosi sa aflam si sa colaboram.
  5. In ceea ce priveste finantarea, vom forma echipe conduse de catre cei care au propus proiecte si vom cauta sa obtinem resursele necesare din exterior dar si din cadrul grupului. Cand vom avea un spatiu, ne gandim sa organizam o campanie de „crowdfunding” pentru amenajare, dotare si intretinere.

La aceasta intalnire a avut loc si prezentarea „in premiera” a proiectului 3D printer, momentan 2D printer, la care lucreaza de ceva vreme Bogdan Ilie si mai de curand eu, Mihai Dragan.

Articol scris de : Dacian Bujor